img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-3-2024 17:01

Grote rommel- en vrijmarkt in Grathem

Grathem - 20 maart 2024 - Op zondag 21 april houdt Schutterij Sint Severinus Grathem haar traditionele rommel- en vrijmarkt. Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen koopjesjagers, ‘gezellige-rondneuzers’, curiosa-verzamelaars en veilingliefhebbers hun hart ophalen. Op zaterdag 20 april, maakt de schutterij haar traditionele rondgang door Grathem om geschikte, verkoopbare en makkelijk te vervoeren spullen op te halen. De opbrengsten van de markt komen ten behoeve van de schutterij.

img

Inzameling spullen

Op zaterdag 20 april maakt de schutterij de traditionele rondgang door Grathem om geschikte, verkoopbare en makkelijk te vervoeren spullen op te halen. Denk daarbij aan huishoudelijke artikelen, speelgoed, elektrische apparaten en boeken.

Milieugevaarlijke stoffen, grote meubelstukken, koelkasten en diepvriezers kunnen niet worden meegenomen. 

Plek reserveren op vrijmarkt

Mensen die een plek op de vrijmarkt wensen, kunnen zich per e-mail opgeven via vrijmarktgrathem@outlook.com. De prijzen voor de verhuur van onze marktkramen zijn ongewijzigd gebleven: een hele kraam (4 meter lang inclusief dakzeil) kost €20,00; een halve kraam (2 meter lang inclusief dakzeil) kost €12,50

De rommel- en vrijmarkt wordt georganiseerd door Schutterij St-.Severinus Grathem, de opbrengsten van de rommelmarkt zijn ten behoeve van onze schutterij.

Praktische informatie

wanneer - zondag 21 april 2024, van 11.00 tot 16.00 uur

waar - Sportlaan 5 in Grathem

entree - € 2,00

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto Schutterij Sint Severinus
200324/HvL  

 

Wellicht interessant