img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-4-2024 15:25

Bevrijdingsontbijt op het Munsterplein in Roermond

Roermond - 5 april 2024 - In Nederland mogen we vieren dat we in vrijheid leven, maar het is belangrijk om te beseffen dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. De recente gebeurtenissen in Oekraïne hebben opnieuw laten zien hoe kwetsbaar die vrijheid kan zijn. Daarom organiseren de Bond van Wapenbroeders Roermond/Venlo samen met MFC 't Paradies op zondag 5 mei het bevrijdingsontbijt op het Munsterplein in Roermond, met als thema 'Vrijheid, wat betekent dat voor jou?'

img

Samen vieren

Dit evenement biedt een gelegenheid om verhalen te delen en samen de vrijheid te vieren. We nodigen iedereen uit om samen aan tafel te gaan op het Munsterplein, waar een uitvoerig ontbijt zal worden geserveerd door Brasserie Verkoch, het Munstercafé en het Munsterhof.

Na een opening met een overdenking door Aalmoezenier Hub Aendekerk, zal het duo Oscar & Mariet zorgen voor sfeervolle achtergrondmuziek. De stadsdichter van Roermond, Hans van Bergen, zal een voordracht verzorgen en een vrijheidsgedicht voordragen.
 
Het thema van het bevrijdingsontbijt is "Vrijheid, wat betekent dat voor jou?" De organisatie hoopt dat er tijdens het ontbijt mooie gesprekken ontstaan rondom dit thema.

Na afloop krijgen alle deelnemers een blik Vrijheidssoep mee, om met anderen te delen en het gesprek over vrijheid voort te zetten.

Praktische informatie

wanneer - zondag 5 mei 2024, van 10.00 tot 13.00 uur

waar - Munsterplein in Roermond

inschrijving - inschrijven is verplicht en kan tot en met 30 april, per e-mail via bvw.afd.roermond@gmail.com of telefonisch via 0475 – 470047 onder vermelding van naam en aantal personen

deelname - € 12,50 per persoon, ter plekke te voldoen

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

050424/HvL  

Wellicht interessant