img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-4-2024 12:37

Maak kennis met de tennissport bij TV Napoleon Haelen

Haelen - 7 april 2024 - Het voorjaar nadert en dat is een mooie gelegenheid om weer naar buiten te gaan. Lekker in de zon, frisse lucht en….. bewegen. Tennisvereniging Napoleon uit Haelen heeft voor iedereen die op zoek is naar een leuke sport, een kennismakingspakket samengesteld. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met de tennissport en met TV Napoleon in Haelen. Wat het kennismakingspakket inhoudt? Lees snel verder.  

img

Kennismakingspakket

Je kunt in de eerste helft van 2024 lid worden van de vereniging tegen een kennismakingstarief van € 5,00 per maand. In die periode kun je het volgende verwachten:

  • Er worden in mei en juni vier clinics verzorgd, waarbij één van de tennistrainers jou de eerste kneepjes van het tennis bijbrengt. De data voor de clinics zijn vooralsnog gepland op 7, 14, en 21 mei en op 4 juni in het begin van de avond;
  • Gedurende deze maanden heb je toegang tot de tennisbanen en kun je vrij tennissen of meedoen aan activiteiten die worden georganiseerd(bijv. het tennissen op woensdagavond);
  • Op zaterdag 15 juni wordt voor alle nieuwe leden een afsluitende bijeenkomst/clinic georganiseerd;
  • Je kunt meedoen aan een ronde van onze Interne Mix Competitie. Dan speel je op vier donderdagen (vanaf medio juni tot begin juli) iedere avond een gemengd dubbelspel (op tijd, vijf kwartier). Dan kun je dat wat je in de weken daarvoor geleerd hebt ook in praktijk brengen.

"Begin juli hopen we je zo enthousiast gemaakt te hebben dat je besluit om lid te worden van onze vereniging."

Heb je interesse? Meld je dan aan met het online formulier op de website tvnapoleon.nl.

Heb je hierover nog vragen? Stuur dan even een berichtje naar info@tvnapoleon.nl.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto Pixabay
070424/HvL

Wellicht interessant