img

DeltaLimburg.nl

Hรจt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-4-2024 16:13

Shirley Schmitz uit Linne genomineerd voor Coiffure Awards 2024

Linne/Herkenbosch - 11 april 2024 - Shirley Schmitz, woonachtig in Linne en werkzaam bij Kapsalon Haar en Hem in Herkenbosch, is genomineerd voor de 32e editie van de prestigieuze Coiffure Awards 2024, in de categorie Consumer Award. Om te kunnen winnen, heeft ze de stemmen nodig van het publiek. Stemmen kan nog tot en met maandag 29 april. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Coiffure Awards-gala op zondag 12 mei in Studio 21, Hilversum.

img

De Coiffure Awards

Deze awards staan bekend als een van de meest prestigieuze kapperswedstrijden wereldwijd. Het evenement, dat al jarenlang de grenzen van creativiteit verlegt, viert de meest getalenteerde en innovatieve professionals in de kappersbranche.

De Coiffure Awards zijn niet alleen een viering van creativiteit en vakmanschap, maar ook een platform om de grenzen van de kappersindustrie te verleggen en innovatie te omarmen, aldus een woordvoerder van het evenement. 

Meer weten over de Coiffure Awards en andere genomineerden? Zie de website Coiffure Award.

Consumer Award

Shirley's nominatie betreft de Consumer Award, een speciale categorie die de stem van het publiek eert. Deze award erkent niet alleen het vakmanschap van kappers en stylisten, maar ook hun vermogen om een diepgaande connectie te maken met hun klanten en de gemeenschap.

Om Shirley te ondersteunen en haar kansen op het winnen van de Consumer Award te vergroten, heeft ze de stemmen nodig van het publiek.  

Breng jouw stem uit

Stemmen kan nog tot en met maandag 29 april:  

Via sms: ๐—–๐—” [spatie] ๐Ÿญ๐Ÿด naar ๐Ÿฐ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฐ (0,80 cent per sms)

Via de website coiffureaward.nl/stemenwin (klik op foto nr 18 en stem)

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: winnende foto van Shirley Schmitz
110424/HvL

 

 

Wellicht interessant