img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-4-2024 13:18

Musical Emmäus brengt aloude inspiratie tot leven in Roermond

Roermond - 13 april 2024 - Het is best een uitdaging voor christenen om de verhalen uit de bijbel en de boodschap van de kerk eigentijds over te brengen in deze tijd. Het dekenaat Roermond heeft daarom de landelijke musicalgroep Koemi uitgenodigd om hun nieuwste musical Emmaus op de planken te brengen in Roermond. Op zondag 21 april spelen 75 getalenteerde jonge artiesten een sprankelende musical, die de aloude inspiratie van de bijbelse verhalen op verfrissende wijze tot leven brengt.

img

Musical Emmäus

Ken je dat? Je bent op zoek naar geluk en ontmoet een geweldig iemand. Hij inspireert je en belooft een betere toekomst. Dit overkomt Kleopas en Maria. Maar dan… grote teleurstelling: geheel onverwachts verdwijnt hij uit hun leven. Weg droom, weg toekomst vol geluk. En radeloos keren ze terug naar hun dorpje, Emmaüs. Maar onderweg komt er een vreemdeling op hun pad, die een stukje met hen meeloopt…

Deze unieke voorstelling voor jong en oud is meer dan alleen een reis door de tijd - het is een bruisende samensmelting van traditie en vernieuwing. Met een dynamische cast van vijfenzeventig getalenteerde jonge artiesten, betovert deze musical het publiek met aangrijpende muziek, meeslepende dans en krachtige acteerprestaties. Elk moment op het podium is doordrenkt van emotie en betekenis, en biedt een diepgaande herinterpretatie van de klassieke bijbelverhalen die zowel gelovigen als sceptici zal inspireren. Het is een viering van geloof, hoop en menselijke veerkracht die de harten van alle generaties zal veroveren.

De kapelaans Christyraj Francis en Miguel Estrada (van het parochiecluster Roermond-Herten en de parochiefederatie Roermond Noord-Oost) nodigen iedereen van harte uit voor deze unieke voorstelling!

Praktische informatie

wanneer - zondag 21 april 2024, van 14.30 tot 16.00 uur

waar - aula van Bisschoppelijk College Broekhin, Bob Boumanstraat 30 in Roermond

meer informatie en kaartverkoop - zie de website koemi.org

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Stichting 1443
130424/HvL

 

Wellicht interessant