img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-4-2024 15:33

College van B&W Leudal bezoekt Proteion in Horn

Horn - 16 april 2024 - Periodiek bezoekt het college van B&W van de gemeente Leudal een Leudalse onderneming. Zo ontstaan waardevolle gesprekken en verbindingen. Op dinsdag 9 april bracht het college een bezoek aan Proteion in Horn. Ondernemingen die graag een keer bezoek zouden ontvangen van het College van B&W, kunnen contact opnemen met Gemeente Leudal. 

img

Wethouder Robert Martens: "Proteion levert sinds jaar en dag professionele zorg en ondersteuning aan inwoners in onze gemeente. Samen met Proteion staan we in de gemeente Leudal voor een uitdaging ten aanzien van de combinatie van wonen en zorg. Met de toename van de vraag naar zorg en de daling van het aantal zorgverleners ontstaat in Leudal de komende jaren een andere behoefte. We hebben samen gekeken naar die ontwikkelingen. Zo streven we ernaar dat iedereen naar vermogen kan blijven meedoen in onze samenleving."

In de gemeente Leudal zijn ongeveer 3.500 bedrijven gevestigd, voornamelijk Midden-en Klein Bedrijf. Ondernemingen die graag een keer bezoek zouden ontvangen van het College van B&W, kunnen contact opnemen met Gemeente Leudal. Dat kan telefonisch via 0475-859000 of per e-mail via ondernemersteam@leudal.nl.  

Foto gemeente Leudal
160424/HvL

Wellicht interessant