img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-4-2024 11:15

Wandeling en proeverij - 'De natuur op tafel' in het Leudal

Haelen - 27 april 2024 - Vind jij het belangrijk om gezond en afwisselend te eten en vind je het leuk om in de keuken te experimenteren met nieuwe smaken en ingrediënten? Dan is deze wandelexcursie ‘de natuur op tafel’ op zondag 5 mei met de gidsen van Groen Hart Leudal in samenwerking met KERNgezond echt iets voor jou!

img

Wandeling

De natuur levert namelijk overal om ons heen een schatkamer aan smaken, texturen en waardevolle voedingsstoffen, die alleen nog maar (her)ontdekt hoeven worden. Tijdens een wandeling van ongeveer 1 km over goed begaanbare paden is er veel aandacht voor de planten in onze directe omgeving, die uitstekend geschikt zijn om de lekkerste gerechten mee te maken of om een nieuwe dimensie te geven aan jouw bestaande recepten.

Proeverij

Na afloop van de wandelexcursie gaan we natuurlijk ook een aantal gerechten en drankjes proeven die vers bereid zijn, met alledaagse planten.

Praktische informatie

wanneer - zondag 5 mei 2024, van 10.00 tot 12.00 uur 

waar - startlocatie bij het Bezoekerscentrum Leudal (BCL), Roggelseweg 58, Haelen

deelname - €8,50 voor volwassenen en €5,00 voor kinderen. Contant of met QR code te betalen, bij de gidsen

aanmelden - aanmelden is verplicht en kan tot en met 2 mei via e-mail ghl.balieteam@gmail.com of telefonisch 0475-497010 tijdens de openingsuren van Bezoekerscentrum Leudal. Er is plek voor 12 deelnemers

extra informatie - de route is ca. 1 km lang over goed begaanbare paden 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Bezoekerscentrum Leudal
270424/HvL

Wellicht interessant