img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-4-2024 19:46

Koninklijke Onderscheiding voor vier VVV-gidsen uit Midden-Limburg

Midden-Limburg - 26 april 2024 - Tijdens de Lintjesregen hebben maar liefst vier VVV-gidsen een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Frans Jansen (Roermond), Hub Brouns (Roermond) en Piet Vinken (Echt) werden benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. Rob Steenbergen (Thorn) werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Voor hun jarenlange toewijding aan de promotie en behoud van de rijke geschiedenis en cultuurgoed van Roermond, Thorn, Echt-Susteren en Stevensweert.

img

Naast hun enthousiaste inzet als VVV-gids is het viertal al vele jaren betrokken bij tal van andere lokale organisaties zoals Vluchtelingenwerk, lokale activiteiten zoals de Cultuurnacht in Roermond en rondleidingen bij Abdij Lilbosch in Echt.

"De Koninklijke onderscheiding is een welverdiende erkenning voor deze vier heren aan het culturele erfgoed en het toerisme in de gemeenten Roermond, Maasgouw en Echt-Susteren. Hun toewijding en passie hebben niet alleen het rijke historische erfgoed van hun woonplaatsen benadrukt, maar hebben ook de harten van ontelbare bezoekers veroverd", aldus Hart van Limburg.

Foto's Limburg Marketing/achtergrondfoto DeltaLimburg.nl
260424/HvL

Wellicht interessant