img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-5-2024 17:49

Haven Wessem decor voor nieuw dancefestival

Wessem - 4 mei 2024 - Zaterdag 15 juni vindt aan het water in Wessem de eerste editie plaats van Blessed Outdoor. Drie podia met internationale artiesten zullen de kade vullen met verschillende muziekstijlen. Het festival is een initiatief van Stichting Blessed Creative Group en Café 't Veerhuis. Het festivalterrein strekt zich uit langs de haven van Wessem, met de Maas als ydillisch decor. Er worden ca 2500 bezoekers verwacht.

img

Haven van Wessem als decor 

Het is de eerste keer dat deze unieke locatie dient als festivaltoneel. Bezoekers kunnen genieten van drie stages waar house, urban en techno te horen zullen zijn.

Britse hitmachine naar Nederland 

Op de line-up bevinden zich niet alleen artiesten binnen de landsgrenzen. Cassö, één van de headliners, brak vorig jaar door met zijn wereldhit Prada. De Brit sleepte een nominatie voor Song of the year binnen en behaalde meer dan een half miljard streams op spotify met de plaat. Hij maakt op 15 juni zijn debuut in Nederland tijdens het Blessed Outdoor.

Ook trancecollectief Superstrings, dat onlangs nog een remix uitbracht op het label van 
Armin van Buuren, is erbij. Verder house legendes als Dennis Quin, Jamback en Job de Jong. De complete line-up voor het festival is inmiddels bekend.

2500 bezoekers verwacht 

De organisatie verwacht zo'n 2500 bezoekers tijdens de eerste editie van Blessed Outdoor. De eerste twee ticketfases waren al snel uitverkocht. Het festival mikt op een uiteenlopend publiek in de regio, jong en oud. De slogan van het festival luidt dan ook: "Lucky alone, blessed together."

Tickets 

Tickets voor Blessed Outdoor zijn verkrijgbaar via de website van het festival 
blessedcreativegroup.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto Pixabay
180424/HvL

Wellicht interessant