img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-5-2024 15:52

Bedenk een naam voor het nieuwe gemeenschapshuis in Wessem

Wessem - 7 mei 2024 - In Wessem wordt gebouwd aan een nieuwe huisvesting voor verenigingen. Sporthal de Tump wordt verbouwd en uitgebreid met een zaal voor tafeltennis en een horecagedeelte. Naast de sporthal wordt een nieuw gemeenschapshuis gebouwd. Het gemeenschapshuis krijgt ook een naam. Gemeente Maasgouw nodigt inwoners uit een passende naam te bedenken. Alle ideeën zijn welkom, tot uiterlijk 22 mei. Idee? Lees snel verder! 

img

Dit is de plek in Wessem waar verenigingen terecht kunnen voor hun activiteiten en inwoners elkaar kunnen ontmoeten. De bouw van het nieuwe gemeenschapshuis is in volle gang. Het gemeenschapshuis krijgt ook een naam. 

Gemeente Maasgouw nodigt inwoners uit om een naam voor te stellen voor het nieuwe gemeenschapshuis. Of het nu een naam is die de geschiedenis weerspiegelt, de gemeenschapszin benadrukt, of gewoon iets dat iedereen doet glimlachten. Alle ideeën zijn welkom!

Stap 1: voorstel indienen

Suggesties voor de naam kunnen tot uiterlijk 22 mei ingediend worden. Dit kan via communicatie@gemeentemaasgouw.nl. Vermeld bij het inzenden je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer en eventueel de motivatie voor de naamkeuze.

Stap 2: selectie van de beste namen

Een vertegenwoordiging van de toekomstige gebruikers beoordelen de ideeën en selecteren de namen.

Stap 3: naamkeuze

Uit de selectie van de namen kunnen de inwoners van Wessem vanaf 29 mei stemmen op hun voorkeur voor de nieuwe naam. De bedenker van de winnende naam kan op een mooie prijs rekenen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het project op de gemeentelijke webpagina Huisvesting verenigingen Wessem.

Afbeeldingen: gemeente Maasgouw
070524/HvL

Wellicht interessant