img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-6-2024 14:17

Verenigingen uit Linne presenteren zich tijdens D’n Daag van Lin

Linne - 2 juni 2024 - Op zaterdag 8 juni presenteren verenigingen uit Linne zich tijdens D'n Daag van Lin in Linne. Op deze dag kunnen de inwoners van Linne en andere belangstellenden actief kennismaken met het verenigingsleven in Linne. Bezoekers van alle leeftijden kunnen deelnemen aan diverse clinics en activiteiten. De dag wordt om 14.30 uur officieel geopend door burgemeester Dion Schneider en kinderburgemeester Lars Boonen.

img

Officiële opening en interessante clinics

Direct na de officiële opening om 14.30 volgt een wervelende dansact. Een aantal verenigingen biedt daarna clinics aan, waarvoor de leerlingen zich op school al kunnen inschrijven.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een balletje te slaan op de tennisbaan, een paar trucjes te leren op het beachvolleybalveld, een shuttle hoog te houden met een badmintonracket, een penalty te nemen met de keeper van het eerste elftal in de goal en te proberen een mooie lange toon te spelen op een trompet.

De Kuulköp en Dancestudio 5678 presenteren en oefenen ter plekke danspasjes. Toneelvereniging Ongerein laat kinderen in een sprookjesdecor hun eerste acteerervaring opdoen.

Gevarieerd aanbod activiteiten

Niet alleen de kinderen kunnen een actieve dag beleven. Ouders, grootouders en andere belangstellenden zijn ook van harte welkom!

• Harmonie Lentekrans, het Lentekrans Opleidingsorkest (LOL) en mannenkoor St.Caecilia verzorgen een laagdrempelig repertoire dat menige volwassene ongetwijfeld aanspreekt. Meezingen mag!

• Iedereen kan jeu-de-boulen, sjoelen en een eigen smoothie maken op de fiets.

• Van 14.30 uur tot 17.00 uur bemannen alle verenigingen en organisaties een stand, waar ze vol enthousiasme informatie delen over hun vrijetijdsbesteding.

• De dorpscontactpersonen van Maasgouw en vertegenwoordigers van Wel.Kom zijn aanwezig om in gesprek te gaan over onderwerpen die inwoners bezighouden.

• Als speciale attractie zijn dit jaar bumperballen en een stormbaan geregeld, waarvoor bezoekers zich ter plekke kunnen opgeven om er gebruik van te maken.

• Van 15.30 uur tot 19.30 uur vinden regelmatig optredens en korte concerten plaats en maakt de schutterij een kleine rondgang door Linnerpark.

Avondprogramma

• Omstreeks 17.00 uur gaat de barbecue aan, zodat niemand naar huis hoeft te gaan om te eten. Het is noodzakelijk om vooraf aan te melden en te betalen, zodat de organisatie voldoende kan inkopen. Kijk voor meer informatie op de website.

• ’s Avonds zorgen CV de Kwekkerte en gastartiest Karel Verspaget voor een sfeervolle muzikale ambiance. Meer informatie en aanmelden Wie mee wil doen aan een clinic en zéker wil weten dat er een plaatsje vrij is, kan zich per mail aanmelden.

Meer informatie  

Kijk voor meer informatie over het volledige programma, de dorpsbarbecue, het aanmelden voor de clinics en de tijdstippen waarop deze plaatsvinden op de website dndaagvanlin.nl. De centrale locatie is de P-plaats in de Sportveldstraat in Linne.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

020624/HvL

Wellicht interessant