img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-6-2024 14:39

Gemeente Leudal organiseert informatiebijeenkomst over Omgevingsvisie

Heythuysen - 13 juni 2024 - Sinds 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. In deze wet zijn verantwoordelijkheden van het Rijk overgedragen aan gemeenten, waaronder de gemeente Leudal. Een belangrijk onderdeel van de omgevingswet is het opstellen van een Omgevingsvisie. Onze omgevingsvisie is in concept klaar en over onze ambities gaat de gemeente graag in gesprek met inwoners en ondernemers tijdens een informatiebijeenkomst op donderdagavond 4 juli.

img

In de omgevingsvisie geeft de gemeente aan wat zij belangrijk vindt met betrekking tot de toekomstplannen voor de fysieke leefomgeving van Leudal. Welke keuzes worden gemaakt voor de komende jaren en waar richt de gemeente zich op in de uitvoering op het gebied van wonen, voorzieningen, bereikbaarheid, werken, (agrarisch) ondernemen, recreatie, natuur, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.

Praktische informatie

wanneerdonderdagavond 4 juli 2024, iedereen kan binnenlopen vanaf 19.00 tot 21.00 uur

waarde raadszaal van het gemeentehuis in Leudal, gelegen aan het Leudalplein 1 in Heythuysen

aanmelden - wil je er graag bij zijn? Stuur dan een mail naar e.jeurninck@leudal.nl onder vermelding van 'aanmelding voor informatieavond Omgevingsvisie’ en het aantal personen dat komt. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 juni.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

130624/HvL

 

 

Wellicht interessant