img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-5-2019 09:45

'Fiets Jeroen Europa in' doet Maasgouw en Roermond aan

Regio - Onder het motto 'Fiets Jeroen Europa in' is Jeroen Lenaers, nummer 2 op de CDA-lijst voor de Europese verkiezingen, bezig met een fietstocht van meer dan 350 kilometer van Noord- naar Zuid-Limburg. Daarbij doet hij ook de gemeenten Maasgouw en Roermond aan. Hij nodigt iedereen uit hem een stukje te vergezellen op zijn 7-persoonsfiets, met volop gelegenheid met hem in gesprek te gaan.

 
Op een unieke 7-persoonsfiets gaat Jeroen met zoveel mogelijk Limburgers in gesprek over belangrijke lokale én Europese thema's.

Roermond - op donderdag 16 mei 2019

Maasgouw - op vrijdag 17 mei 2019 

Iedereen is welkom om als ploegmaat naast Jeroen plaats te nemen en die dag een stukje van de etappe mee koersen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar jeroen@jeroenlenaers.nl. Dan laat hij weten hoe laat en waar u op zou kunnen stappen. Zijn speciale campagnebusje brengt deelnemers naderhand weer terug naar huis. 

Jeroen Lenaers: "Ik zie er erg naar uit om van de mensen te horen welke onderwerpen momenteel spelen in de gemeente. En met de Europese verkiezingen in het vooruitzicht ga ik uiteraard ook graag met hen over Europa in gesprek. We zijn inmiddels over de helft en alle fietshulp is natuurlijk welkom om deze etappe van 23 kilometer ook tot een goed einde te brengen."


Foto: Stijn Teeuwen

Wellicht interessant