img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-5-2019 01:30

Toertocht voor scootmobielen en elektrische rolstoelen in Maasgouw

Maasbracht - Het Gehandicapten Platform Maasgouw (GPM) organiseert op zaterdag 25 mei 2019 voor het dertiende jaar een toertocht voor scootmobielen en elektrische rolstoelen door de gemeente Maasgouw en omgeving.  Deze editie wordt opgedragen aan Jo Cuijpers, die vorig jaar door een noodlottig ongeval om het leven kwam. Jo was sinds 1993 betrokken bij het Gehandicapten Platform, waarvan de laatste twaalf jaar als voorzitter. 

Tijdens de tourtocht zal er ruim de tijd zijn om ervaringen uit te wisselen en kennis te maken met mederijders die u nog niet eerder was tegengekomen. Ook is er wederom de mogelijkheid om vertegenwoordigers van het bestuur vragen te stellen over bijvoorbeeld het aanvragen van voorzieningen via de WMO. De toertocht wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Ook ditmaal wordt belangeloos meegewerkt door de Vrijwillige Politie, de EHBO, de dames van thuiszorgorganisatie Buurtzorg Maasgouw e.o. en de onmisbare begeleiders.

Ook zal er weer een rolstoelbusje meerijden om onfortuinlijke pechvogels heelhuids thuis te brengen bij noodgevallen.Startlocatie: Kerkplein in Maasbracht

Datum en tijd: zaterdag 25 mei 2019, aanvang 13.30 uur

Oproep: zorg dat de accu van uw scootmobiel of elektrische rolstoel is geladen!

Aanmelden is mogelijk bij Erik Verhees (coördinator) uit Linne  0475-461724, Jos Boderie uit Maasbracht 0475-463284 en Piet van Gassel uit Maasbracht 0475-463130.

Wellicht interessant