img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-6-2019 14:00

Wandel mee met Walk4Brains voor Stichting Stop Hersentumoren

Reuver - Op zondag 30 juni 2019 vindt in Reuver het wandelevenement Walk4Brains plaats. Wandelen voor de Stichting Stop Hersentumoren, om meer onderzoek mogelijk te maken. De uit Reuver afkomstige Tilly Suntjens lijdt zelf aan een hersentumor en is één van de initiatiefneemsters van de Walk4Brains in Reuver. 

Tilly Suntjens zet zich met hart en ziel in voor de landelijke Stichting Stop Hersentumoren. Deze organiseert jaarlijks op verschillende plaatsen in Nederland de Walk4Brains. En dankzij Tilly en haar helpende vriendinnen is de Walk4Brain nu ook in Reuver.

Tilly: “Omdat ik zelf ziek ben, moet ik regelmatig naar het Maastricht UMC+ voor controle en weet ik hoe weinig er bekend is over hersentumoren, oorzaken, het ontstaan en de behandeling. Onderzoek is hard nodig. Daarom wil ik graag iets goeds doen om meer onderzoek mogelijk te maken.”

Tijdens de Walk4Brains in Reuver kunnen wandelaars kiezen uit twee routes van 6 en 12 km, die vanaf de markt in Reuver door het buitengebied van Reuver en Beesel voeren en zijn uitgezet door Wandelvereniging De Solberg uit Beesel.

Meelopen? Aanmelden kan per e-mail voor woensdag 26 juni 2019 naar walk4brainsreuver@gmail.com
 
Kosten: € 12,50 per persoon, kinderen gratis. Dit is inclusief een gezonde traktatie onderweg en koffie/thee met vlaai na afloop.

Meer informatie over Stichting Stop Hersentumoren? Klik dan hier.

Foto en video: Fred Simons, verslaggeving: Claire Hartzuiker

 

 


 

Wellicht interessant