img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-6-2019 03:00

Open Air-concert Koninklijke Harmonie Thorn

Thorn - Op zaterdag 29 juni 2019 sluit de Koninklijke Harmonie van Thorn onder leiding van Jan Cober het muzikale seizoen af met een gratis toegankelijk Open Air-concert in het Openluchttheater De Abdijhof. Met muzikale medewerking van de Jeugdband onder leiding van Janou van de Vorst en de Drumband onder leiding van Ruud Dullens. 

Het verenigingsjaar 2018-2019 was voor de Koninklijke Harmonie een bijzondere muzikale tijd met memorabele concerten van de Drumband, Jeugdband KHT, met als absoluut hoogtepunt de concertreis van het harmonieorkest naar Sint-Petersburg.

De drie geledingen van de Koninklijke Harmonie van Thorn brengen in hun slotconcert een gevarieerd muzikaal programma ten gehore:

Janou van de Vorst leidt de Jeugdband in een aantal muziekwerken speciaal geschreven voor jeugdigen.

De Drumband o.l.v. Ruud Dullens voert o.a. het werk ‘Phantom Dances’ uit in een sfeer van mysterie en illusie.

Het harmonieorkest o.l.v. Jan Cober heeft voor dit concert een bijzonder programma samengesteld met onder andere een Russische link met het werk ‘Moscow Cheryomushky’ van Dmitri Shostakovich, gearrangeerd door Jan Cober.

Na afloop is er een gezellige afterparty. Een boeiende muzikale avond voor iedereen die de Bokken van Thorn een warm hart toedraagt.

Locatie: Openluchttheater De Abdijhof, Hofstraat 10, Thorn

Datum en tijd: zaterdag 29 juni 2019, aanvang 19.30 uur 

De toegang is gratis.

Foto: G.J. Verhoeven

Tags
Wellicht interessant