img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-6-2019 10:45

Nieuw: Oogcafé Roermond in de avonduren

Roermond - Het volgende Oogcafé voor blinden en slechtzienden is op dinsdag 25 juni 2019. In tegenstelling tot de vorige edities vindt deze bijeenkomst 's avonds plaats om zo visueel beperkte mensen die ’s middags verhinderd zijn, ook in de gelegenheid te stellen het Oogcafé te bezoeken. Om die reden ditmaal geen specifiek thema, maar een gezellige bijeenkomst.
 

Omdat er mensen worden verwacht, die niet eerder een Oogcafé bezochten, is er geen speciaal thema, maar kan de hele avond met iedereen worden gepraat, ervaringen worden uitgewisseld en kunnen er vragen worden gesteld.

Het Oogcafé is een plek voor mensen met oogproblemen waarbij men elkaar kan ontmoeten en informeren over de vele mogelijkheden en hulpmiddelen die tegenwoordig voor mensen met oogproblemen ter beschikking staan, ook met betrekking tot hobby's en sport. 

Dit is de laatste Oogcafé van dit seizoen. Het eerstvolgende Oogcafé zal zijn op dinsdag 24 september 2019 in de middaguren, zoals voorheen. 

De entree is gratis, evenals koffie en thee. Indien nodig wordt u naar de zaal begeleid door een van de gastheren of vrouwen.  

Lokatie: 't Paradies, Munsterstraat 61, Roermond

Datum en tijd: dinsdag 25 juni 2019, van 19.30 tot 21.30 uur, de entree is gratis. 

Meer weten? Neem dan telefonisch contact op met John Snijkers, voorzitter Oogvereniging Limburg via 06-202.483.77.

De informatieve website van de landelijke Oogvereniging is www.oogvereniging.nl 

Tags
Wellicht interessant