img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-6-2019 16:40

'Neet Janke Mer Planke' Truckrun door Leudal en Maasgouw

Nunhem - Op zaterdagmiddag 22 juni 2019 kunnen de kinderen van de Latasteschool in Horn en van Stichting Sjan uit Nunhem hun hart ophalen tijdens de Truckrun, georganiseerd door Chauffeursclub 'Neet Janke Mer Planke'. Bekijk nu al de stoet van de Truckrun door Roggel en binnenkort de reportage die we maakten in Nunhem bij de start.

img

De kinderen mogen mee in de stoet vrachtwagens voor een tour van 2,5 uur door de gemeenten Leudal en Maasgouw. De trucks zullen in de ochtend beginnen met opstellen, voornamelijk op de parkeerplaats van Café Restaurant Feyenoord (Napoleonsweg 146), maar ook op de Kerkstraat en bij Café Restaurant Houben (Kerkstraat 17). Bezoekers kunnen parkeren tegenover Café Lot (Kerkstraat 1).

De truckrun zal van start gaan om 13.30 uur en de eerste trucks zullen rond 16 uur weer terug zijn.

Op het buitenterrein van Café Restaurant Houben volgt aansluitend een feestavond waarbij iedereen welkom is. Enige geluidsoverlast is niet uit te sluiten, maar zal binnen het maximale geluidsniveau van 102 dB (A) blijven. Er zijn enkele artiesten geregeld en een DJ verzorgt de muziek tot 1.30 uur. Voor een hapje is ook gezorgd door middel van een BBQ.

Verder heeft iedereen de mogelijkheid om ook eens in een truck plaats te nemen en zo zelf de beruchte dode hoek te ervaren.

Vragen? Neem dan in de week van 17 juni 2019 telefonisch contact op met José Opbroek–Teven via 06-32013506.

Wellicht interessant