img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-6-2019 10:30

Go Battle Speeltuin Kitskensberg

Roermond - 17 juni 2019 - De studenten Manon, Leike, Roderick en Joep volgen de opleiding Vakman Ondernemer bij Gilde Opleidingen. Als onderdeel van hun opleiding proberen zij met het project Go Battle Kitskensberg zo veel mogelijk geld in te zamelen voor speeltuin Kitskensberg, zodat de speeltuin de entreegelden laag kan houden en voor iedereen toegankelijk blijft. 

Het project om geld in te zamelen voor Kitskensberg maakt deel uit van hun studie. Speeltuin Kitskensberg kiest er bewust voor om de entree prijs zo laag mogelijk te houden zodat het voor iedereen toegankelijk is. Om dit te kunnen blijven doen is financiële hulp nodig en de leerlingen van de Gilde Opleidingen willen hier een steentje aan bijdragen.

Wilt u ook doneren? Klik dan hier

Tijdens de eenjarige opleiding Vakman Ondernemer leren de studenten over financieel management, productontwikkeling en klanten werven. Ook creëren en innoveren, plannen en organiseren en commercieel handelen zijn belangrijke onderdelen van de opleiding. Meer weten over deze opleiding? Klik hier

Reportage Fred Simons / verslag Claire Hartzuiker

Tags
Wellicht interessant