img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-8-2019 12:02

3e Ommeland fietstocht: Klein geluk uit Roerdalen

Roermond - Voor het vierde jaar op rij worden in de zomermaanden drie Ommeland-fietstochten georganiseerd door Stichting Tussen Roer en IJzeren Rijn. De routes zijn ongeveer 25 kilometer lang en voeren door het Midden-Limburg in en rondom Roermond. De 3e en laatste Ommeland-fietstocht van dit jaar is op woensdagmiddag 21 augustus 2019.

img

Deze Ommelandtocht is ongeveer 28 kilometer lang en loopt door het prachtige Midden-Limburgse land ten zuidoosten van Roermond. Vanaf de start in Roermond worden allerlei weggetjes en paden in de gemeente Roerdalen opgezocht. De route voert door St. Odiliënberg, Posterholt, Vlodrop, Herkenbosch en Melick, maar ook kleine gehuchten en enkele geluksplekken, zoals Lerop, Roskam, Donck, Holst, Tussen de Bruggen en de Driestruik.  

Halverwege de route wordt een korte pauze ingelast en bent u in de gelegenheid om een drankje te nuttigen. 

Iedereen, jong en oud, is welkom om mee te fietsen.

Datum en tijd: woensdagmiddag 21 augustus 2019, van 14 tot ca. 16.30 uur 

Startlocatie: de parkeerplaats van Sportpark Kitskensberg, Oude Keulsebaan 182/Eindstraat, Roermond

Deelname: € 3 per persoon (ter plaatse te voldoen)

Overig : 
- Deelname op eigen risico
- Indien vanwege weersomstandigheden de fietstocht wordt geannuleerd, wordt dit bekendgemaakt op de website of FB-pagina van de Stichting Tussen Roer en IJzeren Rijn
- Indien u aan deze activiteit deelneemt, staat u de Stichting toe de gemaakte foto`s op de website en op Facebook te plaatsen.  

 
 

Wellicht interessant