img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-7-2019 11:30

Go Battle Speeltuin Kitskensberg winnaar

Roermond - Op 2 juli 2019 was de finale van het project Go Battle van Gilde Opleidingen, waaraan vijf groepen studenten hebben deelgenomen. Deltalimburg.nl volgde de studenten Manon, Roderick, Leike en Joep met hun project Go Battle Kitskensberg. Dit project bleek het binnende project, de studenten hebben tot 2 juli 2019 € 4.893,40 ingezameld en dat bedrag is daarna zelfs nog gestegen.   
 

In totaal hebben vijf groepen studenten meegedaan aan het project Go Battle. Als onderdeel van de opleiding Vakman Ondernemer kregen ze als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een zelf te bepalen goed doel. De winnaar is diegene die het meeste geld ingezameld heeft voor dit goede doel.

Creëren, innoveren, plannen, organiseren en commercieel handelen zijn de belangrijke onderdelen van de opleiding. En dat wordt in de praktijk omgezet in deze Battle.

Meer weten over de opleiding Vakman Ondernemer? Klik hier
 
Nu de opleiding is afgerond gaat Roderick Vastgoed en Makelaardij doen, Manon neemt een tussenjaar, Joep gaat richting Commerciële Economie doen en Leike gaat reizen en hoogstwaarschijnlijk weer werken bij ijssalon Clevers in Grubbenvorst. 
 

Tags
Wellicht interessant