img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-7-2019 11:00

32e editie Tispelpop in Roggel

Roggel - Op zaterdag 3 augustus 2019 vindt alweer de 32e editie van Tispelpop plaats in Roggel, een gratis toegankelijk zomerfestival. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ontspannen avond in de buitenlucht met een drankje en live-muziek die wordt verzorgd door vijf bands. Het festival wordt jaarlijks georganiseerd door Poppodium SJOR Roggel.  

img

De volgende bands treden live op:

FATA BOOM is de headliner van dit jaar en Nederlands meest extravagante elektro-hiphop trio. Trek de dansschoenen aan en geniet van de dampende beats, trippy klanken en scherpe raps. 

De Midden-Limburgse band VELOSSO staat garant voor scheurende gitaren, pompende drums, vette baslijnen en een karakteristieke, rauwe stem.

ZEHRA combineert live muziek met elementen uit de EDM en rave-scène, een blend tussen pop en elektronische muziek die de band zelf rave-pop noemt.

STEVE FRENCH is een nieuwe band - met leden uit Canshaker Pi en Palio Superspeed Donkey - uit Amsterdam die niets liever doet dan liedjes maken en van desolate tankstations naar duistere poppodia rijden.

EVA VAN MANEN zoekt in haar Nederlandstalige popnummers met elektronische invloeden en een hiphoprandje het raakvlak tussen politiek en liefde op.

Locatie: het grasveld naast het Pietersplein (waar vroeger de bibliotheek stond) in Roggel.

Datum en tijd: zaterdag 3 augustus 2019, van 15 tot 2 uur.

Toegang is gratis.

Foto: FB Poppodium SJOR

Wellicht interessant