img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-8-2019 03:50

Maarten van der Weijden & Roermond City Swim 2019

Roermond - Op zaterdag 31 augustus 2019 is het zover: de derde editie van de Roermond City Swim. De organisatie is een intensieve samenwerking aangegaan met Maarten van der Weijden en zijn Foundation. Maarten van der Weijden zal zelf aanwezig zijn en deze editie van Roermond City Swim officieel openen. Ook zal hij het startschot geven voor de 1e groep zwemmers.

img

De gemeenschappelijke factor van de bekende zwemmer en de Roermond City Swim is natuurlijk hun drive om de afschuwelijke ziekte kanker de wereld uit te helpen of in ieder geval draaglijker te maken.

Daarom heeft de organisatie na een publieksverkiezing het onderzoek naar ‘optimale behandeling van kinderen met uitgezaaide kanker’ geadopteerd als een van de twee goede doelen van dit jaar. Het tweede goede doel is de vrouwvriendelijke mammografie van de Vrienden van het Laurentius.

Het deelnemersaantal loopt goed op en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Iedereen is van harte welkom om mee te zwemmen, om de zwemmers te komen aanmoedigen of om als toeschouwer te genieten van de geweldige sfeer en dit mooie evenement.

Meer informatie of aanmelden om mee te zwemmen? Klik hier

Foto: Fred Simons (editie 2018)

Wellicht interessant