img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-8-2019 03:50

'The Local Market 2019' in Beegden

Beegden - Op zaterdag 24 augustus 2019 wordt in de oude kern van Beegden de derde editie van 'The Local Market' georganiseerd. Naast vele kleine ondernemers die handmade, vintage, fashion, lifestyle en wellness verkopen zijn dit jaar nieuwe elementen toegevoegd om een bredere doelgroep aan te spreken. Daarnaast is er de 'Kids Market' waar kinderen hun eigen producten verkopen.

Er wordt nog meer ingezet op het lokale karakter van de markt: zo laten ontwerpers en kunstenaars hun creaties zien, er is een bierproeverij, een wijnproeverij en zijn er zones speciaal gericht op mannen met o.a. classic cars en een full-size Formule 1 simulator.

De intieme setting van The Local Market wordt nog eens extra benadrukt door een line-up van diverse foodtrucks en de akoestische sessies van de band From USA. In het centraal gelegen park ligt de Kids-Zone met o.a. een springkussen en diverse workshops (o.a. dromenvangers maken, flamingoworkshop).  

Het hele festival wordt in de late avond muzikaal afgesloten met een optreden van DJ Rob van Soest, vooraf gegaan door optredens van de bands Fever of Life en LStar. 

Aanmelden om zelf deel te nemen aan de Local Market, de Kids Market of de workshops kan per e-mail via localmarket@crescendo-beegden.nl

Meer informatie over 'The Local Market' via deze link.

Foto: The Local Market, editie 2018

 

Wellicht interessant