img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-8-2019 13:52

Expositie jubilerende Fotoclub Herten - laatste weekend

Herten - Fotoclub Herten bestaat dit jaar 10 jaar en ter ere van dit jubileum houdt de fotoclub drie weekenden lang een expositie in de Minderbroerderskerk te Roermond. In het weekend van 17 en 18 augustus 2019 voor het laatst. Iedereen is welkom om het werk van de 15 enthousiaste fotografen te komen bewonderen!

img

Fotoclub Herten is opgericht in november 2009 en bestaat uit een hechte groep van 15 enthousiaste fotografen. Ieder lid heeft zijn eigen interesses en visie binnen de fotografie.

De club prikkelt de leden met een programma van thema’s waarvoor de leden foto’s maken. Soms zijn dit thema’s die buiten de comfortzone van leden vallen, maar die ook een stimulans geven iets anders te proberen.

De foto’s worden in bijeenkomsten besproken waarbij respect voor de visie van de maker voorop staat, maar waarbij opbouwende kritiek ervoor zorgt dat het niveau van de leden in de loop der jaren een stijgende lijn toont.

Leden van de fotoclub maken daarnaast ook foto’s van activiteiten zoals de Kragtenloop, het Hertense mannenkoor, de Reuzenoptocht etc.

Locatie: Minderbroederskerk, Minderbroederssingel 15G, Roermond

Data en tijden: zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019, van 14 tot 17 uur.

Meer informatie over de Fotoclub Herten vindt u hier.

Foto: Fotoclub Herten

Wellicht interessant