img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-8-2019 02:25

Lezing: Mobiliteit, Hightech en de toekomst

Weert - Overal zie je hightech verschijnen, die het transport van mensen en goederen compleet op zijn kop zal gaan zetten. Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility aan de Technische Universiteit Eindhoven, spreekt op woensdag 11 september 2019 bij Bibliocenter in Weert over de veranderende wereld van vervoer en logistiek en het effect ervan op de omgeving en de mens.

Mobiliteit is een typische industrie die een snelle verandering doormaakt op alle gebieden. Zelfrijdende auto's, Uber, drones. Het transport van goederen en de mobiliteit van mensen verandert drastisch. Wat is het effect op de mens en onze omgeving?

Zoals elke industrie die te maken heeft met de digitalisering, komen voor traditionele spelers de veranderingen te snel om zich tijdig aan te passen. Toch zijn er een aantal vaste regels die je kunt hanteren om je optimaal voor te bereiden op de toekomst.

Carlo van de Weijer spreekt vanuit zijn lange ervaring in de hightech en automotive industrie over de veranderende wereld van vervoer en logistiek en legt duidelijke links naar andere industrieën. Ook geeft hij aan welke kansen dit biedt aan het klassieke gedistribueerde urbanisatiemodel dat onze regio kenmerkt.

Locatie: Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert

Datum en tijd: woensdag 11 september 2019, van 19.30 tot 21.30 uur 

Kosten: Leden € 5, niet-leden € 7,50. Kaarten bestellen kan hier.

Deze lezing wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Weert. 

 Tags
Wellicht interessant