img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-8-2019 12:30

Beau Vilters Memorial Toernooi - SHH Herten

Herten - In het weekend van 17 en 18 augustus 2019 wordt voor de derde keer het Beau Vilters Memorial Toernooi gehouden op het sportpark SHH Herten ter ere van het veel te jong overleden voetbaltalent Beau Vilters. Wij gingen een kijkje nemen op dag 1 van het tweedaagse toernooi en spraken o.a. met zijn vader Danny.

Beau Vilters was een technisch begaafde speler met goed spelinzicht. Een jongen die het hoog kon schoppen in de voetbalwereld. Beau zou zich in het seizoen 2015 / 2016 aansluiten bij de selectie van VVV.
 
Een noodlottig ongeval op 18-jarige leeftijd maakte abrupt een einde aan zijn allergrootste droom. Met het Beau Vilters Memorial Toernooi wordt hij voor altijd in ere gehouden.

De volgende (internationale) teams nemen deel aan het toernooi: AEK Athene, SHH/Regioteam, FC Kopenhagen, Willem II, VVV Venlo, Polonia Warschau, KAA Gent, Fortuna Sittard, Mitsubishi Yowa, Right to Dream Ghana, FC Volendam en Almere City 

Verslag dag 1 op zaterdag 17 augustus 2019, bron SHH Herten:

"Dag eerste dag van het Beau Vilters Memorial is nog in volle gang maar we mogen toch langzaam een conclusie opmaken. We hebben alle ploegen aan het werk kunnen zien en ook dit jaar zijn we weer onder de indruk van het niveau. Alle wedstrijden worden uiterst sportief en op een hoog niveau afgewerkt. Ook de aankleding van het sportpark ziet er weer uiterst verzorgd uit en ondanks de regen mogen we niet klagen over het aantal bezoekers op deze eerste dag. Morgen zal bepaald worden wie de winnaar gaat worden van het toernooi. Ondanks dat nog niet alle wedstrijden zijn gespeeld zijn er een aantal teams die een goede kans maken op de eind overwinning. Teams om in de gaten te houden zijn: FC Kopenhagen, Nordsjaelland RTD, Almere City, Willem II, KAA Gent en AEK Athene."
 
Meer informatie over het Beau Vilters Memorial Toernooi en voetbalclub SHH Herten
 
Foto en video: DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant