img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-12-2018 09:12

Succesvolle seizoenstart ECI Cultuurfabriek 2018-2019

Roermond - De ECI Cultuurfabriek kijkt terug op een succesvolle start van het seizoen met een groeiend aantal bezoekers en positieve recensies op voorstellingen. Enkele voorstellingen waren zo populair dat ze uitverkocht waren. Ook het komende seizoen biedt het Roermondse cultuurhuis een gevarieerd cultureel programma met onder meer diverse dansvoorstellingen en een vaste wekelijkse cabaretdag.   

img

Foto: ECI Cultuurfabriek

Directeur Joery Wilbers is enthousiast: “In 2019 hebben we veel nieuws in petto. De dansvoorstellingen zijn goed ontvangen en hier borduren we op voort. Op donderdagen hebben we cabaretdag. Voor het nieuwe seizoen hebben we veel interessante voorstellingen op het programma!”

In 2012 heeft de ECI Cultuurfabriek de monumentale fabrieksgebouwen van de ECI in gebruik genomen. Een aantal culturele activiteiten van Roermond zijn gevestigd onder één dak zoals theater, popmuziek, tentoonstellingen, kunst- en cultuureducatie en een grand café. 

Na de herbestemming van de oude fabrieksbebouwen zijn de sporen van ervoor duidelijk zichtbaar gebleven om zo de authenticiteit te bewaren.

Wellicht interessant