img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-8-2019 07:30

Inwoners Leudal nemen afscheid van burgemeester Arno Verhoeven

Horn / Ell - Op zondag 25 augustus 2019 namen de inwoners van de gemeente Leudal afscheid van hun burgemeester, die op 1 september 2019 met pensioen gaat. Velen kwamen naar de Postkoets in Horn of naar de Ellenhof in Ell om zijn vrouw en hem persoonlijk de hand te schudden. De dag begon met een openluchtmis in Horn, gevolgd door de festiviteiten in Horn en Ell. 

Op beide locaties waren er diverse optredens en toespraken, waarbij ook de burgemeester zelf regelmatig de microfoon pakte om een woordje te spreken na afloop van een optreden. Hij was merkbaar blij met de vele blijken van dank en aandacht van zowel de verenigingen die hem een serenade brachten als de vele burgers die aanwezig waren om persoonlijk afscheid te nemen.

Arno Verhoeven is 12 jaar burgemeester geweest van de fusiegemeente Leudal. Vooral zijn sociale betrokkenheid maakte hem bij velen geliefd, hetgeen ook steeds weer bleek uit de toespraken.

Bij zijn afscheid als burgemeester van de gemeente Leudal werd hij op vrijdag 23 augustus 2019 in Heythuysen benoemd tot ereburger van de gemeente. 

Op 1 september 2019 gaat hij met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Désirée Schmalschläger. Zij wordt op 3 september 2019 beëdigd als de nieuwe burgemeester van de gemeente Leudal.

Foto: Leon van Lier

Tags
Wellicht interessant