img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-9-2019 11:17

Inschrijving voor “Uulesjlager 2019-2020” is geopend

Roermond - Artiesten, liedjesschrijvers en componisten die met hun vastelaovesliedje mee willen dingen om voor het komende Vastelaovesseizoen de nieuwe “Uulesjlager” van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul te worden, kunnen zich vanaf nu tot en met 30 september 2019 digitaal inschrijven op de website van de vereniging.  

img

Uit alle inzendingen die tot en met 30 september bij D’n Uul binnenkomen, draagt de “kemissie Uulesjlager” slechts 1 liedje voor aan het Algemeen Bestuur van D’n Uul om als nieuwe Uulesjlager uit te roepen. Die nieuwe Uulesjlager zal dan tijdens het “Aad op Nuuj” evenement op 10 november 2019 door Vorst Dirk I publiek bekend worden gemaakt en voor het eerst worden gepresenteerd.

D’n Uul streeft vooral naar een net zo’n hoge kwaliteit van de nieuwe Uulesjlager als die van de afgelopen drie jaar: “Alaaf Limburgia” van Sam en Patrick in 2016, “Doe en ich in ein reket” van Hans Leijendeckers in 2017 en “Miss Vastelaovend” van Patrick Roger in 2018.

Uit alle inzendingen zal uiteindelijk alleen maar de Uulesjlager bekend worden gemaakt, alle overige inzenders blijven strikt geheim: er zullen geen mededelingen worden gedaan over wie nog meer een inzending heeft ingestuurd en er wordt ook geen nummer twee en drie bepaald.

De vertolkers van de Uulesjlager kunnen onder andere een prijzengeld van € 500 tegemoet zien en optredens tijdens evenementen als ‘Aad op Nuuj’, ‘Nach van de Nuje Sjtadsprins’ en de ‘Sjtasiefestasie’.

Liedje inschrijven? Dat kan de hele maand september op www.dn-uul.nl
 

Wellicht interessant