img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-9-2019 13:12

Alzheimercafé Weert: Goed slapen en dromen

Weert - Veel mensen met dementie en hun mantelzorgers hebben problemen met slapen. Zij kunnen maar moeilijk in slaap komen, worden ’s nachts vaak wakker of dromen heel naar. In het Alzheimercafé Weert op maandag 16 september 2019 zal de gastspreker, een psychologisch onderzoeker en droomexpert-trainer, onder andere tips geven om beter te kunnen slapen.  

img

Te weinig slaap leidt ertoe dat u de volgende morgen moe opstaat, terwijl goed uitgerust zijn juist zo belangrijk is.

De gastspreker legt uit wat het verschil is tussen een gezonde en slechte slaper, hoe het slaapritme is  van iemand met dementie en wat dit betekent voor de partner/mantelzorger en ze vertelt over haar ervaring met personen met dementie en hun mantelzorgers. Aanmelden is niet nodig u kunt zo binnenlopen.

Locatie: Het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3, Weert

Datum en tijd: maandag 16 september 2019, van 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19 uur)

Zowel mensen met dementie en hun partners, mantelzorgers, familieleden, zorgverleners, als mensen die zich verbonden voelen met het onderwerp, jong en oud, iedereen kan de bijeenkomsten bijwonen. 

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland. Het wordt elke derde maandag van de maand gehouden, met uitzondering van de zomer.

Wellicht interessant