img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-9-2019 03:45

Werkzaamheden herinrichting kasteeldomein Walburg hervat

Ohé en Laak - Het broedseizoen is voorbij en daarom heeft Natuurmonumenten op woensdag 4 september 2019 de werkzaamheden aan het project kasteeldomein Walburg hervat. Een volgende stap in de herinrichting van het kasteeldomein Walburg, die in de komende maanden staat gepland. 

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van een aantal bomen en struikgewas en het egaliseren van het terrein op het voormalige landgoed. Natuurlijk draagt Natuurmonumenten voldoende zorg voor de kwaliteit van de natuur ter plaatse om dit karwei uit te voeren.

Het project kasteeldomein Walburg is een samenwerkingsproject van de Gemeente Maasgouw en Natuurmonumenten en komt deels tot stand met financiële steun van de provincie Limburg en het Prins Bernard Cultuurfonds.

Voor meer informatie over deze terreinwerkzaamheden kunt u contact opnemen met Eduard Habets, telefoonnummer 06 – 55 82 51 22 of e.habets@natuurmonumenten.nl.

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met Harald Meuwissen, telefoonnummer 06 - 43 72 99 02 of h.meuwissen@gemeentemaasgouw.nl.

Foto: Leon van Lier

Wellicht interessant