img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-9-2019 12:02

Derde dorpsconferentie toekomstbestendige centra Beesel

Beesel - Voor de gemeente Beesel zijn leefbaarheid en levendigheid van de kernen Beesel, Offenbeek en Reuver van groot belang. Er zijn inmiddels twee dorpsconferenties gehouden over wat er nodig is om de centra toekomstbestendig te maken. Op dinsdag 17 september 2019 vindt in Reuver de derde dorpsconferentie plaats, die over de uitvoeringsplannen gaat. Iedereen is van harte welkom. 

img

De gemeenteraad heeft eind 2018 een plan van aanpak vastgesteld om te komen tot een beleidsvisie: een visie om alle centra toekomstbestendig te maken en een schetsontwerp voor het centrum van Reuver.

Samen met ondernemers, vastgoedeigenaren, inwoners, kernoverleggen, verenigingen en de centrummanager is de gemeente Beesel begin 2019 aan de slag gegaan. Tijdens de eerste dorpsconferentie werd ingegaan op de identiteit en de opgaven per kern, die tijdens de tweede dorpsconferentie zijn vertaald naar verschillende acties.

Deze derde dorpsconferentie gaat over het uitvoeringsprogramma: wie pakt wat wanneer op. De avond start en sluit af met een plenaire terugkoppeling en blikt vooruit op het vervolgtraject met als doel vaststelling in de raadsvergadering van maandag 16 december 2019.

Locatie: De Schakel, Broeklaan 2, Reuver

Datum en tijd: dinsdag 17 september 2019 van 19 tot 21 uur.

Aanmelden is niet verplicht. 

De aanpak van de toekomstbestendige centra in de gemeente Beesel wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

  

Wellicht interessant