img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-9-2019 02:15

Sport- en speldag voor mensen met een beperking in Roermond

Roermond - Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt in en rondom sporthal Jo Gerris de vijfde sport- & speldag plaats voor mensen met een beperking in Roermond. Verschillende sportverenigingen uit Roermond en omgeving verzorgen het activiteitenprogramma waaraan iedereen kan deelnemen. De toegang is gratis.

Om 13 uur start de gezamenlijke warming up. Vervolgens verzorgen verschillende sportverenigingen uit Roermond en omgeving het activiteitenprogramma waaraan iedereen kan deelnemen.

Naast dit aanbod zijn er tal van nevenactiviteiten voor iedereen: er is een springkussen, een knutselhoek, u kunt voetballen maar ook een potje Boccia spelen.  

Van 15 tot 16 uur is er een zwemactiviteit. Deze activiteit vindt plaats in het 25-meterbad van zwembad De Roerdomp. Het zwembad ligt op loopafstand van de Jo Gerris hal. 

Omstreeks 16 uur komt het actieve gedeelte ten einde en wordt de dag feestelijk afgesloten. . 

Deze dag wordt georganiseerd door Stichting Sportdag Roermond, PSW Vrije Tijd, Daelzicht, Iedereen Kan Sporten Midden Limburg, Stichting Gehandicapten Platform Roermond, de Mutsaersstichting en Sportservice Roermond

Locaties: sporthal Jo Gerris (Achilleslaan 2a, Roermond) en zwembad De Roerdomp (Achilleslaan 2C, Roermond).

Datum en tijden: zaterdag 5 oktober 2019 van 13 tot 16 uur.

Aanmelden kan via de website van www.ikkansporten.nl. Deelname is gratis.

Meer informatie via Pauline Schrooten: paulineschrooten@roermond.nl of 06-30202582.

 

 

Tags
Wellicht interessant