img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-9-2019 03:45

6e editie Groeibriljant Event Leudal

Roggel - Op woensdag 18 september 2019 wordt de 6e editie van het Groeibriljant Event georganiseerd. Een selecte groep ambitieuze Leudalse bedrijven jonger dan 5 jaar krijgt de kans om zich te kwalificeren voor de titel Groeibriljant 2019. Er zijn zes jonge bedrijven genomineerd en tijdens dit event worden twee awards uitgereikt: aan het bedrijf dat is gekozen door de jury en aan het bedrijf dat is gekozen door het publiek.

De winnaar van de juryprijs doet mee aan het grootschalige event Ondernemersprijs Leudal 2019.

De genomineerden van deze editie zijn (in willekeurige volgorde):

- BOEST Yourself

- Beauty Salon Skin Contour

- Gezondheidscoach Leudal

- Van Natura

- INDRA Virtual Assistant

- Simplify Coaching

De organisatie is in handen van BusinessCentrum Leudal, Sprankle, Buro Henck, SalonShop Neer, Natureluur en Niek Organiseert.

De Groeibriljant is in het leven geroepen om ondernemers van jonge bedrijven een podium te bieden. Met dit event wil de organisatie de samenwerking in de regio bevorderen, aan jonge bedrijven meer naamsbekendheid bieden en de unieke mogelijkheid geven om het zakelijk netwerk uit te breiden.

De Groeibriljant wordt mede mogelijk gemaakt door BusinessCentrum Leudal, Rabobank Leudal en gemeente Leudal. 

Locatie: BusinessCentrum Leudal, Markt 6, Roggel

Datum en tijd: woensdag 18 september 2019, van 13.30 tot 21.30 uur (om 21.30 uur start de netwerkborrel). Het hele programma vindt u hier

Het event is gratis toegankelijk voor jonge ondernemers uit Leudal en voor degenen die bij hen betrokken zijn. Voor alle informatie over het event en aanmelding klik hier.   

 

Foto: Leon van Lier (Business Center Leudal)

 

Tags
Wellicht interessant