img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-9-2019 13:45

De Hart & Ziel Lijst 2019 van NPO Radio 4 komt naar Thorn

Thorn - Op vrijdagavond 4 oktober 2019 brengt de Hart & Ziel bus van NPO Radio 4 een bezoek aan Thorn. De Hart & Ziel Lijst is een toplijst met de 300 mooiste klassieke muziekstukken, gekozen door luisteraars. Iedereen is van harte uitgenodigd om persoonlijk te komen stemmen bij de Hart & Ziel bus. Iedereen die komt stemmen ontvangt een klein cadeautje als aandenken. 

img

Een week lang reist de Hart & Ziel Bus door heel Nederland om stemmen op te halen en live muziek te brengen op onverwachte plekken. Presentator en chauffeur Sander Zwiep neemt dagelijks een andere collega-NPO Radio 4-presentator mee in zijn klassieke Volkswagenbus.

Vrijdag 4 oktober is de laatste stemdag en die dag rijdt Hans Haffmans met Sander Zwiep door de provincie Limburg. Ze brengen onder andere een bezoek aan Born, Vaals, Maastricht en Kerkrade.

De dag én de tour wordt afgesloten in Thorn, waar de Hart & Ziel bus een bezoek brengt aan een repetitie van de jeugdgroep van Harmonie St. Michaël. De jonge muzikanten brengen terplekke hun stem uit en hun keuze wordt vervolgens ook gedraaid op Radio 4 vanuit de bus.

Locatie: café d'n Ingel, Schoolstraat 20, Thorn

Datum en tijd: zaterdag 4 oktober 2019, tussen 19.15 en 19.45 uur.

De stemweek voor de Hart & Ziel Lijst sluit op vrijdagavond 4 oktober 20 uur. Van 14 tot en met 18 oktober klinkt de meest gekozen 300 titels op NPO Radio 4.

Dit is de Hart & Ziel Lijst met de 300 muziekstukken waarop kan worden gestemd. 

DeltaLimburg.nl is er natuurlijk bij en maakt een reportage!

Foto: NPO Radio 4

Wellicht interessant