img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-3-2020 10:00

Thema-avond 'Onzichtbare gevolgen CVA' in Laurentius geannuleerd

Roermond - UPDATE 11 maart 2020: Vanwege het dreigende coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd. Kijk op de website van het Laurentius Ziekenhuis Roermond​ voor wat betreft overige bijeenkomsten. Er zijn veel annuleringen! 

Na het succes van de eerdere avond over de onzichtbare gevolgen van een CVA in oktober 2019 organiseert het Laurentius Ziekenhuis in Roermond samen met Samen Verder Limburg Beter Brein Vereniging en SGL op maandag 23 maart 2020 een tweede avond voor mensen met een beroerte of CVA, partners en andere belangstellenden.  

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst komen wederom de gevolgen van een beroerte of CVA aan bod die voor de omgeving van patiënten minder zichtbaar zijn. Deze onzichtbare gevolgen kunnen grote invloed hebben op het dagelijkse leven. Aan het woord komen onder andere neuroloog mw. M.L. van Goor, een ervaringsdeskundige en ergotherapeut.

U kunt informatiestands bezoeken van Samen Verder Limburg Beter Brein Vereniging, SGL (evenwichtparcours), ergotherapie Laurentius (dubbeltaken) en kunt u uw bloeddruk laten meten bij de CVA-verpleegkundige. 

Locatie: Munsterzaal 1 van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond

Datum en tijd: maandag 23 maart 2020, aanvang 19 uur

De toegang is gratis. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 18 maart 2020 aanmelden via deze link of per mail via communicatie@lzr.nl of telefonisch via 0475-382515.

 

 

Wellicht interessant