img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-10-2019 12:30

Wederom PREZO-keurmerk voor Proteion

Horn - 3 oktober 2020 - Proteion heeft voor de tweede keer het PREZO-keurmerk ontvangen. Eind 2018 kreeg Proteion het gouden PREZO-keurmerk en eind september 2019 heeft een herkeuring plaatsgevonden met positief resultaat. PREZO is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk en helpt zorgorganisaties en hun medewerkers om optimale zorg en ondersteuning te leveren.

img

Tijdens de tussentijdse audit eind september beoordeelde Perspekt of Proteion nog steeds aan de eisen van PREZO voldoet en dus het PREZO-keurmerk mag behouden. Alle zorgcentra, wijkteam Maasgouw (thuiszorg) en dagbesteding Mimosa en Zonnehoek in Gennep werden bezocht. De pijlers Persoonsgerichte zorg, Communicatie en Informatie en Cliëntveiligheid stonden centraal tijdens deze auditronde. Met positief resultaat.

Een verheugde Wiel Ploegman, bestuurder Proteion: “De punten waar Perspekt zich in deze ronde op heeft gericht, komen overeen met de aandachtspunten van de inspectie. Dat maakte het nu toch extra spannend. Dat Perspekt positief oordeelt en het keurmerk verlengt, sterkt ons dat we op de goede weg zijn met persoonsgerichte zorg, communicatie en informatie en cliëntveiligheid.”

Foto: Proteion 
 

Tags
Wellicht interessant