img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-10-2019 01:15

Kick-off Samenloop voor Hoop Roermond 2020

Roermond - Op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020 staat Sportpark de Wijher in Roermond voor de 5e keer in het teken van de SamenLoop voor Hoop: een 24 uur durende wandelestafette om geld in te zamelen voor kanker-gerelateerde goede doelen. Op maandag 21 oktober 2019 vindt de eerste teambijeenkomst plaats, bedoeld voor mensen die willen meedoen én voor (ouders van) kinderen die willen deelnemen aan de Kinderloop op de zondag.

img

Bij de SamenLoop lopen teams in estafettevorm 24 uur lang rondjes op de atletiekbaan. Daarnaast organiseren zij voorafgaand aan en tijdens het event allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor kanker-gerelateerde doelen, waaronder KWF Kankerbestrijding en het Toon Hermans Huis in Roermond.

Tijdens de Samenloop is er bijzondere aandacht voor de zogeheten ‘survivors’: mensen die momenteel vechten tegen kanker of inmiddels genezen zijn verklaard. Zij zijn de eregasten van het evenement. Daarnaast zijn er bijzondere ceremonies als eerbetoon aan kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden, afgewisseld met muzikaal amusement. 

Op de kick-off bijeenkomst krijgen de aanwezigen onder meer uitleg over hoe zij zich als team kunnen aanmelden, welke geldinzamelacties zij zoal kunnen doen en wat er is veranderd ten opzichte van eerdere edities. De bijeenkomst is ook bedoeld voor (ouders van) kinderen die willen deelnemen aan de KinderLoop. De Kinderloop is een onderdeel van de SamenLoop en vindt plaats op de zondag.

Locatie: Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond 

Datum en tijd: maandag 21 oktober 2019, inloop vanaf 19.45 uur, aanvang 20 uur

Foto: SamenLoop voor Hoop

 

Tags
Wellicht interessant