img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-10-2019 10:15

G-Darts Leudal toernooi voor mensen met een beperking

Haelen - Op zondag 20 oktober 2019 organiseert de Stichting G-Darts Leudal voor de twaalfde keer haar jaarlijkse darttoernooi voor mensen met een beperking. Er kan worden gespeeld in verschillende categorieën, zoals enkel en dubbel uitgooiende spelers en er is een aparte rolstoelerscategorie. Deelname is gratis. Bekijk hier de reportage die DeltaLimburg.nl maakte.

img

Deelname is gratis voor het reguliere toernooi, waarbij alle deelnemers een herinnering krijgen. Deelnemers kunnen zich inschrijven in verschillende categorieën, te weten: enkel uitgooien, dubbel uitgooien en het toernooi voor rolstoelers waarbij het dartbord op de speciale hoogte hangt van 1.37 m.

Iedere deelnemer speelt minimaal 3 wedstrijden in poule vorm, waarbij de nummers 1 en 2 in de poule gaan door in de A ronde, de nummers 3 en 4 gaan door in de B ronde en eventuele nummers 5 spelen voor de ereplaats van Best of the Rest. Daar waar nodig zullen de spelregels voor de enkeling ter plaatse aangepast worden, zodat iedereen zijn/haar partijtjes op een leuke manier kan volbrengen.

Gratis betekent ook dat de winnaars spelen voor mooie bekers voor de plaatsen 1, 2 en 3 in de verschillende categorieën.

Nieuw dit jaar is een 'money in money out' toernooi, waarbij wel inschrijfgeld wordt gevraagd en de te winnen prijzen bestaan uit een beker en prijzengeld.

Dit jaar zullen enkele Paradart Toppers aanwezig zijn, alsook de Bondscoach van het Nederlands Paradart Team.

Locatie:  Trefcentrum Aldenghoor, Kasteellaan 7a, Haelen

Datum en tijd: zondag 20 oktober 2019, vanaf 10 uur (om 10 uur starten de wedstrijden), 

Voorinschrijving is mogelijk via deze link onder vermelding van enkel, dubbel of rolstoelleiding. Inschrijven kan ook op de dag zelf vóór 9.30 uur. De zaal gaat om 9 uur open. 

Meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Marcel van den Heuvel via 06-21871743.
 

Wellicht interessant