img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-10-2019 01:45

Aaf Brandt Corstius bij Bibliocenter

Weert - Schrijver en columnist Aaf Brandt Corstius vertelt op woensdag 30 oktober 2019 bij het Bibliocenter in Weert over haar eigen werk, en over het thema van Nederland Leest: Duurzaamheid. Aaf Brandt Corstius is de ongekroonde koningin van de column en schreef er duizenden voor de Volkskrant, Margriet, Flow en Onze Taal. Daarnaast is ze een geweldige performer. 

Aaf Brandt Corstius schrijft actuele columns in het geschenkboek (Winterbloei van Jan Wolkers) van Nederland Leest. Ze geeft in deze bundel luchtig stof tot nadenken bij haar eigen dagelijkse, duurzame dilemma’s.

In november Nederland Leest krijgen volwassenen die lid zijn van Bibliocenter, het gratis geschenkboek Winterbloei van Jan Wolkers. Hierin zijn de mooiste natuurverhalen van Jan Wolkers gebundeld. 

Aaf Brandt Corstius is de ongekroonde koningin van de column. Ze staat bekend om haar verfrissende, humoristische kijk op actuele thema’s. Voor haar boeken haalt ze haar inspiratie uit haar eigen leven. Naast haar columns en boeken is ze ook nog eens een geweldige performer.

Locatie: Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert

Datum en tijd: woensdag 30 oktober 2019, van 19.30 tot 21.30 uur  

Kosten: Leden € 10,- / Niet-leden € 12,50

Kaarten bestellen kan via deze link.

Foto: Shownieuws

Tags
Wellicht interessant