img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-10-2019 11:00

Opening Big Bazar in Reuver

Reuver - Op woensdag 23 oktober 2019 opent de discountformule Big Bazar een nieuw filiaal in het centrum van Reuver. Big Bazar is één van de snelst groeiende winkelketens van Nederland. De gemeente Beesel is blij met de komst van de winkel.

img

Wethouder Debbie Heesakkers: "Wij zijn blij dat de formule heeft gekozen voor het centrum van Reuver. Het zorgt voor meer diversiteit van het winkelaanbod en laat ook zien dat ketens potentie zien om zich in onze gemeente te vestigen. Het levert bovendien een positieve bijdrage aan de ontwikkelingen van onze plannen om de centra toekomstbestendiger te maken."

Het bedrijf ziet kansen voor een versnelde expansie van de discountformule. Dit jaar heeft Big Bazar al meerdere nieuwe vestigingen in het land geopend.

Bij Big Bazar kunt u terecht voor een breed assortiment aan producten; van alles voor het huishouden tot aan speelgoed en decoratie. Het aanbod wisselt regelmatig.

Locatie: Rijksweg 32, Reuver

Datum en tijd: woensdag 23 oktober 2019, 9 uur

De winkel wordt dan feestelijk geopend door de medewerkers van de winkel. De komst van de winkel is ook goed voor de werkgelegenheid.

Meer informatie over Big Bazar leest u op www.bigbazar.eu en www.werkenbijbigbazar.nl.

Foto: gemeente Beesel
 
 
 

Wellicht interessant