img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-10-2019 02:30

'Herfstklanken aan de Roer' met VE Silhouet en VE Genti

Roermond - Op zaterdag 16 november 2019 geeft Vocaal Ensemble Silhouet in Roermond samen met Vocaal Ensemble Genti een concert in Roermond: 'Herfstklanken aan de Roer'. De twee koren uit Roermond en Weert trakteren het publiek op een bijzondere avond met een gevarieerd en uiteenlopend reportoire.

Het programma:  
 
V.E. Silhouet vertolkt werken van  John Clements, Morten Lauridsen, John Purifoy, Ralph Vaughan William en  Ēriks Ešenvalds.
 
V.E. Genti zingt composities van Pablo Casals, Eric Whitacre, Ola Gjeilo, Frans M. Herzog, Frank Bridge, Eric Clapton, Frode Fjellheim en  Jim Papoulis.
 
Vocaal Ensemble Silhouet is een gemengd koor uit Roermond, dat uit 26 zangers en zangeressen bestaat. Het koor zingt overwegend a capella koorwerken. Hierbij schenkt het ensemble ook aandacht aan niet direct voor de hand liggend repertoire. Het koor staat onder leiding van Hans Heykers.

Vocaal Ensemble Genti is een dameskoor uit Weert, dat uit 20 vrouwen bestaat. Buiten de concerten in de regio neemt Genti ook regelmatig met veel succes deel aan nationale en internationale korenfestivals. Het koor staat onder leiding van Rita Scheffers

Locatie: Ursulakapel, Voogdijstraat 24, Roermond

Datum en tijd: zaterdag 16 november 2019, aanvang 20 uur

Kaarten: In de voorverkoop € 10 (gereserveerde plaats) te bestellen via de website van VE Silhouet of per e-mail via pr.silhouet@gmail.com. De voorverkoop sluit op vrijdag 15 november 2019 om 12.00 uur.  Daarna zijn de kaarten op de avond zelf te koop aan de kassa ad € 10. 

Wellicht interessant