img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-12-2018 11:42

Woonboerderij in Heythuysen volledig uitgebrand

Heythuysen - Rond kwart voor zes vanmorgen is er, door nog onbekende oorzaak, brand uitgebroken in een woonboerderij aan de Heide in Heythuysen. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De woonboerderij zelf stond volledig in de brand. Bijgaande foto's hebben we rond 11 uur gemaakt en daarop is goed te zien dat de woonboerderij volledig is uitgebrand. 
 

De brand is bestreden door 3 blusvoertuigen, 1 hoogwerker en 3 waterwagens. De woonboerderij ligt tamelijk ver van de hoofdweg af en is verbonden door een smalle oprit. Dit bemoeilijkte het opstellen van de voertuigen van de brandweer, maar was echter geen belemmering voor een effectieve bestrijding van de brand.  

De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De woonboerderij ligt in het buitengebied van Heythuysen, vandaar de overlast door de rook voor de omgeving minimaal was. De beide bewoners en hun twee honden hebben op tijd de woning kunnen verlaten en zijn ondergebracht bij de buren. Voor de beide bewoners en hun beide honden zal tijdelijk ander onderdak moeten worden gezocht.
 
 

Wellicht interessant