img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-11-2019 01:30

Open Dag ‘Nooit Te Oud?!’ in Roermond

Roermond - Op zondag 1 december 2019 organiseert ‘Nooit Te Oud?!’ een Open Dag in het Harmonie Paviljoen en wijkgebouw De Vlonder in Roermond. Als onderdeel van het landelijke traject Age Friendly Cultural Cities biedt 'Nooit te Oud?!' verschillende creatieve activiteiten (muziek, toneel en beeldend) voor iedereen van 55+-ers in de gemeente Roermond. Kom kijken, doe mee en laat je verrassen! 

Wil je graag (opnieuw) een muziekinstrument bespelen, meezingen in een koor, leren hoe je een verhaal kunt vertellen of een amulet maken van serpentijn? Deze zondag kan het allemaal! Middels verschillende workshops kun je jouw talenten (her)ontdekken en erachter komen welke cursus bij jou past. Ook zijn er diverse optredens, waarin een speciale rol is weggelegd voor cursisten van het afgelopen jaar. Zo laten de enthousiaste deelnemers van onze blazers- en koorklassen in twee miniconcerten horen wat ze hebben geleerd. Deze performances worden omlijst door een muzikaal nevenprogramma.  

Naast de workshops en optredens is er deze middag nóg vanalles te zien en te doen. Maak een rondje langs de informatiemarkt en ontdek welke cursussen binnenkort gaan starten. Prikkel je geest bij de expositie met kunstwerken van onze cursisten tekenen en schilderen. Of laat je verwonderen door een filmopname van 'De vissen komen, mild'; een heuse toneelvoorstelling, gespeeld en gezongen door onze eerste toneelcursisten.  

‘Nooit Te Oud?!’ is een samenwerking van ECI cultuurfabriek, Welzijnsorganisatie Wel.kom, de Koninklijke Harmonie Roermond en de gemeente Roermond. Het project is onderdeel van het landelijke traject Age Friendly Cultural Cities, waaraan Roermond als enige Limburgse stad meedoet.

In 2019 en 2020 worden er verschillende creatieve activiteiten (muziek, toneel en beeldend) georganiseerd voor iedereen van 55 jaar en ouder in de gemeente Roermond.

Locaties: Harmoniepaviljoen en het naastgelegen wijkgebouw De Vlonder, Florasingel 38-40, Roermond  

Datum en tijd: zondag 1 december 2019, van 14 tot 17 uur 

Meer informatie over de Open Dag en het actuele cursusaanbod zijn te vinden op www.nooitteoudroermond.nl

Foto: Nooit te Oud?!

Tags
Wellicht interessant