img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-11-2019 10:54

Nieuw in Roermond - Santa Run voor het goede doel

Roermond - Op 15 december 2019 organiseert Rotary Roermond Maas en Roer voor de eerste keer in Roermond de Santa Run, een loop/ren evenement waarbij de deelnemers in Kerstmannenpak een route afleggen door de Roermondse binnenstad. De opbrengst gaat naar het Toon Hermans Huis Roermond.

img

De Santa Run is in Gorinchem ontstaan als klein evenement en wordt nu in 60 steden gelopen waarmee ongeveer € 450.000 voor goede doelen wordt  opgehaald. Overal waar het wordt georganiseerd, is het een blijvend evenement geworden.

De opbrengst van de Rotary Santa Run Roermond 2019 gaat naar het Toon Hermans Huis Roermond.

De Santa Run zal starten en finishen op het Munsterplein. De route van ca. 3 km voert  door de Roersingelpassage via de winkelstraten naar de pleinen. Op de Markt zullen er obstakels in het parcours ingebouwd worden. Op het Stationsplein wordt een fotoshoot met de Op het Kloosterwandplein hebben we een erwtensoep uitgifte.

Voor en na de Santa Run verstrekken de horecaondernemers Chocomel en Glühwein op het Munsterplein.

Een geweldig hilarisch evenement om aan deel te nemen met het gezin, buurtvereniging, sportvereniging, schoolklas, collega’s enz.

Startlocatie: Munsterplein, Roermond

Datum en tijd: zondag 15 december 2019, start 13 uur (wees op tijd, want je moet nog je kerstmannenpak in ontvangst nemen en aantrekken)

Deelname: € 12,50 voor het goede doel. Inschrijven kan via deze link.

Voor meer informatie, klik hier.  

Foto: FB Santa Run Hilversum

Wellicht interessant