img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-11-2019 11:15

Workshop Positieve Gezondheid bij Toon Hermans Huis Roermond

Roermond - Op maandag 25 november 2019 verzorgt Burgerkracht Limburg bij het Toon Hermans Huis Roermond een workshop 'Positieve Gezondheid', waarbij er wordt uitgegaan van wat u wél kunt in plaats van niet (meer). Eigen regie en mogelijkheden staan centraal. Iedereen is welkom!

In Limburg wordt al enige tijd gesproken over en gewerkt vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en Roermond wil de gezondste stad van Nederland worden. Wat dit inhoudt, is echter bij veel mensen (nog) niet bekend.

Bij Positieve Gezondheid ligt het accent niet op uw ziekte of aandoening, maar op uzelf, uw veerkracht en zaken die uw leven betekenisvol maken. Het gaat uit van wat u wél in plaats van niet kunt. De eigen regie en mogelijkheden staan hierbij centraal.

Tijdens deze workshop maakt u nader kennis met het concept van Positieve Gezondheid en wordt u hopelijk geïnspireerd en gemotiveerd om met uw eigen (positieve) gezondheid aan de slag te gaan. Kortom, een doe-workshop, vol gesprek en mogelijk aanzet tot actie.

De workshop is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het concept.

Locatie: Toon Hermans Huis Roermond, Willem II Singel 17, Roermond

Datum en tijd: maandag 25 november 2019, van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19 uur)

Deelname is gratis. 

Aanmelden kan per e-mail via info@toonhermanshuisroermond.nl

Meer informatie vindt u hier
 
 
 

Tags
Wellicht interessant