img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-11-2019 02:03

Nieuwe bedrijfshal voor ERTECH Services op bedrijventerrein Reubenberg Swalmen

Swalmen - ERTECH Holding BV is 100% eigenaar van ERTECH Services BV en gespecialiseerd in het repareren van vrachtwagens, aanhangers en trekkers. Gezien de ontwikkelingen is uitbreiding van de bedrijfshal zeer wenselijk. Deze uitbreiding zal worden gerealiseerd aan de Sportparklaan 9 in Swalmen op bedrijventerrein Reubenberg. Daartoe heeft het bedrijf een kavel aangekocht.  

ERTECH Services BV  is een bedrijf dat meer dan 15 jaar bestaat en reeds is gehuisvest op Reubenberg. De nieuw beoogde bedrijfshal zal tegenmoet komen aan deze noodzakelijke uitbreiding van onderhoud aan trailers en voertuigen (m.n. trailer elektronica). Daarnaast zal het bewaakt parkeren voor vrachtwagens de klanten een extra service bieden.
 
Bedrijventerrein Reubenberg is gelegen aan de Rijksweg-Noord (N271) in Swalmen op ca 2 km afstand van de aansluiting op de A73, de snelwegverbinding van Venlo via Roermond naar de A2 richting Maastricht.

Het kavel is aangekocht via Ontwikkelingsmaatschap Midden-Limburg die zich richt op advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken, locatie- en gebiedsontwikkeling, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen alsmede de ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen.

Impressie: OML

 

Tags
Wellicht interessant