img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-12-2019 01:10

Verspreiding officiële bekendmakingen gemeente Roermond vanaf 1 januari 2020

Roermond - Per 1 januari 2020 stopt de huis-aan-huis verspreiding van VIARoermond. Vanaf die dag kunnen de inwoners van de gemeente Roermond het gemeentenieuws op andere manieren tot zich nemen: via e-mail ontvangen, op internet bekijken, inzien in het Stadhuis en Stadskantoor of inzien in een groot aantal buurt- en wijkhuizen verspreid over de gemeente. 

De Gemeente Roermond publiceert alle officiële bekendmakingen op de wettelijk voorgeschreven wijze via www.officielebekendmakingen.nl. Daar vindt u ook de bekendmakingen van onder andere de provincie Limburg en het Waterschap. Alle relevante bekendmakingen die betrekking (kunnen) hebben op uw eigen wijk of buurt vindt u dus terug op één centrale plek.  

U kunt eenvoudig alle bekendmakingen van uw interesse ontvangen via  e-mail. Daarvoor hoeft u alleen uw e-mailadres en postcode in te vullen op deze website.  U kunt ook een app installeren om de meldingen te ontvangen.

Bent u niet in de gelegenheid om de bekendmakingen digitaal te raadplegen? U kunt deze bekendmakingen op papier inzien in het stadhuis (Markt 31) en Stadskantoor (Kazerneplein 7). Alleen in het Stadskantoor liggen ook de bijbehorende stukken ter inzage.

Verder lig een overzicht ter inzage op de onderstaande locaties:

Cuypershuis / MFC 't Paradies / De Velderie / 't Trefpunt / De Duup / De Kamp / Bibliotheek Bibliorura / Herteheym / 't Sjoolpaad / Stichting Wijkraad Tegelarijveld / De Woonkamer v/d Buurt / De Vlonder / Zwembad de Roerdomp / BMV Martin Giessen / Infopunt Sterrenberg / De Donderie

Bent u niet in de gelegenheid de bekendmakingen in te zien? Neem dan contact op (telefonisch via 14 0475) met Publieksvoorlichting van de Gemeente Roermond, dan wordt samen met u naar een passende oplossing gezocht. 

Foto: Gerard van den Braak

Tags
Wellicht interessant