img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-12-2019 09:10

Sfeervolle Winterkindermiddag in Leudal

Heythuysen - Op maandag 23 december 2019 organiseert de gemeente Leudal een Winterkindermiddag in het kader van 'Mooi Leven in Leudal', waarbij de gemeente in gesprek gaat met haar burgers. Ditmaal gaat de gemeente Leudal tijdens een gezellige en informele middag graag het gesprek aan met haar jongste inwoners en hun (groot)ouders.

Onder de noemer ‘Mooi Leven in Leudal’ zijn al op diverse momenten en op diverse manieren gesprekken gevoerd met vele inwoners. Zo zijn er onder andere wandelgesprekken geweest in Neer,  zijn er gesprekken geweest met ambassadeurs uit de kernen en is de kermis in Grathem bezocht. Deze gesprekken geven de gemeente inzicht in wat inwoners ‘Mooi leven in Leudal’ nu en in de toekomst vinden. Dit inzicht vormt de basis voor de nieuwe strategische visie van de gemeente Leudal.

Op 23 december 2019 zijn de kinderen en hun (groot)ouders aan de beurt tijdens de Winterkindermiddag. Er zijn verschillende Kerstactiviteiten, zoals kerststukjes maken, kerstkoekjes versieren en wintertrefbal spelen. Er is bovendien een Kerstman aanwezig, die de jonge bezoekers zal voorlezen uit verschillende leuke kinderboeken.  Ook kunnen de kinderen op de foto met Olaf uit de film Frozen.

Locatie: Gemeentehuis Leudal, Leudalplein 1, Heythuysen

Datum en tijd: maandag 23 december 2019 van 13 tot 17 uur

De toegang is gratis. Aanmelden kan per e-mail via mooileven@leudal.nl

 

Wellicht interessant